Kachels

Kachels

Al eeuwenlang is de mens gefascineerd door vuur. En nog altijd gaat er voor de liefhebbers van ‘echt’ vuur niets boven het traditionele vlammenspel van een kachel of haard. Knapperende houtblokken waar je af en toe even in moet poken om het vuur weer op te laten laaien.

Haarden

Haarden

Een inbouwhaard of inbouwcassette heeft niet alleen het voordeel dat hij ruimtebesparend is, maar ook uit esthetisch oogpunt bekeken is zo’n haard een eyecatcher. Deze toestellen zijn beschikbaar met meerdere brandstoffen: hout, kolen, gas, mazout, …zelfs elektrisch.

Accessoires en toebehoren

Accessoires en toebehoren

Accessoires en toebehoren voor uw kachel, haard of gasinstallatie? Thienpont heeft een uitgebreid assortiment in voorraad.

Onderhoud en plaatsing

Onderhoud en plaatsing

Aangezien wij Cerga professionele gasinstallateur zijn, en dus gasinstallaties uitvoeren volgens de normen, kan u op beide oren slapen wat betreft veiligheid van de uitgevoerde werken. Jaarlijks moeten wij bijscholing volgen zodat we up-to-date blijven omtrent de nieuwste normen.

Een blik op onze showroom

Reeds drie generaties zijn wij dé referentie voor kachels en haarden. Voor zowel vrijstaande kachels en ingebouwde haarden op alle brandstoffen kan u bij ons terecht: hout, kolen, gas, pellets, mazout, elektrisch,… Wij verdelen de gekendste merken en installeren deze met de grootste zorg en vakkundigheid.

Wij zijn ook ‘Cerga professioneel gasinstallateur’ en plaatsen dus ook uw gasleidingen in bestaande woningen.

Ook voor het noodzakelijke onderhoud en herstellingen kan u vanzelfsprekend op ons beroep doen.

Indien u op zoek bent naar kachelonderdelen, toebehoren of accesoires bent u ook aan het goede adres…

Barbas - Dru - Faber - Chesney's - Dik Geurts - Palazzetti - Bellfires - Lotus - Saey - Wellstraler - Edilkamin - Dovre